Ny design

Ja var visst inte så trög som ja trodde, har nu lyckats byta design, vad tycks?
Måste då passa på att tacka www.designadinblogg.se , allt tack vare den sidan .
(Förlåt, jag sa ju att ja inte skulle skriva nåt mer ! Men ja kunde inte låta bli att bara säga att ja bytt design)
(slänger in två sommarbilder mitt i alltihopa också :) fråga mej inte varför jag viftar me handen )


-love/M
(det här var faktiskt sista inlägget, på riktigt,)

On my way to Fårö !

Hej alla !
Tänkte bara säga att de här blir sista inlägget på typ två månader . Imorgon bär de av till fårö, Wohoo!! Ska bli skönt att komma bort från stan och så. Bara softa på landet. De blir både skönt och tråkigt att inte kunna skriva något på jätte länge! Kommer inte ha tillgång till data så nu blire data paus en längre tid ! Kommer alltså inte kunna uppdatera eller nånting på hundra år. Ska skriva som en galning när jag kommer hem igen. Hoppas alla får/har en bra sommar , med mycket bad och sånt. Och så får man väl hålla tummarna så att det blir bra sol väder, och önska mej lycka till när ja ska testa min snorkel grej , eller vad de heter. Nu ska jag gå och packa !
Hej då på ett långt tag.

(Ahlekz hälsar)<3


-love /M

Är ja trög ?

Hejsan,
Ska strax gå o kolla klart på matchen men ja måste verkligen bara skriva de här först.
Alltså jag förstår verkligen inte hur man ffixar egen design till bloggen, (själv). Är jag bara jätte trög då eller ? Jag känner mej helt lost, förstår ingenting om de där stilmallar eller vade heter. Känns jätte jobbigt ! Alla fixar ju verkligen jätte fina bloggar. Jag har försökt fatta med hjälp av en sida som verkar väldigt bra faktiskt :) Tummen upp för den iallafall.
www.designadinblogg.se
Bra sida ! Förutom att ja e så korkad så ja inte förstår hur man gör :). Men nu tänkte jag om nån söt person kunde hjälpa mej ? Har frågatt om de när ja startade bloggen , men fick inget svar då :|. Testar igen bara för att se om nån smarting kunde förklara för mej (a) :). Vore über gulligt iallfall. Men nu ska ja fortsätta kolla på matchen (Italien-Spanien) Heja heja Italien !!
PS.Vore vääldigt tacksam för hjälp ! DS.
                      
-love/M

Dagens

Har super tråkigt så ja bara lägger in en Dagens .
Dagens vill ha: En bikini som inte fanns i min storlek...
Dagens klädsel: Vitt
Dagens frisyr: Nån konstig tofs.
Dagens låt: vet inte va den heter :S
Dagens planer: shoppa ..
Dagens saknad: kompisarna :/
Dagens dummaste: kan inte komma på nåt ,
Dagens misslyckande: haha, jaaduu.
Dagens drog: läkerol, :)
Dagens köp: byxor, shorts, bikini, snorkel grej
Dagens godis: inget faktiskt *stolt*
Dagens humör: Smått irriterad på allt,
Dagens citat: va?
Dagens roligaste: kan inte komma på nåt, :(

-love/M


tjena snebena


Idag har jag vart inne i stan med mamma , var tvungen att åka in och hitta en till bikini för de räcker inte bara med een. På tisdag åker jag ju till fårö så de gäller att ha allt fixat&klart. Men ja köpte lite mer än bara en bikini :P, ett par små shorts, halvlånga byxor, och en snorkel eller va man säger :). Lägger in lite bilder på sakerna, (:. (tog bilderna med mobilen så dem ser lite konstiga ut ).



Kommer nog inte skriva nåt mer på länge nu, åker iförsej på tisdag så jag kanke skriver lite imorn .
Annars,Ha en bra sommar med myckke sol och bad o grillning och myspys, :) .

-love/M

Bilder (klicka för större)

Promenad
Har precis varit ute med hunden en sväng
, en lång runda tillomed :). Men de började ju såklart ös regna när vi var ute, så nu  är ja helt dyngsur :(. och gissa vad ahlekz (min hund) tycker om regn ? Han hatar de, stackarn :P.här är lite bilder på sötnosen efter en promenad i regnet:)

 

Midsommar
Tänkte bara passa på också innan jag glömmer,
att lägga ut lite bilder på igår, midsommar middagen uppe på altanen . Det blev inte jätte fina bilder, dom blev typ snea och lite konstiga menmen..vet inte varför vi har en norsk flagga, vi bara har det :) !



-love/M

hagelstorm

heeej (:, sitter här och kollar ut genom fönstret, och det haglar som bara den! vilket sommar väder lixåm :P. Igår vare midsommar och ja var ju på grönan, åkte faktiskt extreme för första gången, haha, töntigt ja vet, men den ser ju seriöst läskig ut !! nu ska jag käka lunch ..
puuss,,



-love/M

sverige 0-2 ryssland

Jahaa, då var em slut för sveriges del då :P. Men jag måste säga att vi spelade grymt dåligt!
*gääsp* tänkte snart gå och lägga mej, längtar efter att soova (: även fast de är det enda jag gör just nu under lovet :S.
fredag (midsommar) ska ja till grönan med en kompis iaf :), de ska bli kuul. de känns som ja e lite efter med att gå till grönan, har inte vart där på hundra år.,men nu jäklar !

"heja... heja... sverige..."

-lovee/M

tjenahoppsan

sitter här och  har trååK ! har haft tråkigt hela dan :/, vaknade alldeles för sent idag, och sen hade typ hela dagen gått helt plötsligt :S scary. tänkte gå och lägga mej snart så aatt ja inte gör samma misstag imorgn :P. och snart ska ja ju åka till fårö .. "jippi". lixåm alla (o då menar ja typ ALLA) ska resa bort till nåt annat land eller så i sommar (dvs nu) och va ska ja göra, joo.. ja ska åka till fårö ! .. asså ja blir så irriterad :( ja vill osså resa bort, låångt bort. menmen vissa får väl inte resa alls så ja ska väl va gla´ antar ja. nu ska ja gå o lägga mej . och förlåt att jag e sämst på att skriva, har inte orkat !
pöss

-/M

sommarlov

hejsaan ! nu har sommarlovet börjat då :D hehe, känns "schteek" . nu blire solabadasolabadasolabada :) bara.
jahapp, idag var ju då sista gången ja satte min fot i rålis som sjua :) nästa termin e man åtta då .. :/
ehm jaa, ja har inte så mycket att berätta som ni kanske märker :P
åker till fårö snart, de är v äl allt, kommer vara där hela sommarn. och vi har ingen dator där , höhö, så ja ska klara mej utan datan asa länge, :) . så ja kommer alltså inte skriva nåt på hundra år. menmen
ha ett sköönt sommarlov (; <3


-love/M

sha ba´!

kom precis hem. ja o emelie gick ner till bryggan och badade faktiskt ,de var faktiskt inte alls kallt i vattnet, bara uppe på land. de var kul :) att bada är ju alltid kul lixååm ;P sen gick vi hem och drack te o kolla på teväh. Nu ska jag bara soofta lite framför teven o datan - är faktiskt skiita tröött,
(de här var ju typ de kortaste inlägget ja skrivit men aja) ;)
puss o kram skum banan


-love/M

heeej cutie

ska precis gå och lägga mej, och förlåt att ja inte skriver så mycke längre, men ja blir typ stressad av att de snart är lov :S haha, konstigt ja vet, men ändå. så är det. men visst borde de va så att man blir lungnare när man ska ha sommarlov ? ;) men aja,:D tänkte väl annars bara typ säja gonatt och så :), annars puss på er.


-loveeeeee /M

MunkDiino :) av mej

har tråkit, så jag lägger in en bild på en ny figur ja har ;), -"Munk Diino"





-/M

Stor skillnad ?

Har ju som sagt slingat och klippt håret, det här blev väl typ resultatet...
haha, vad tycks ?..

tjingeling

godmorgon,
har precis gjort iordning mej klart och ätit frulle :), ska snart bege mej till skolaan.. och ja har gympa som första lektion, shiat va jobbigt ! men jaja, ja kanske vaknar till lite då.
Jo just de. "Klippte topparna" och "slingade ljusa slingor" igår. Haha, asså ja visste de ! Hon klippte typ.. hur mycke som helst iaf. Och färgen ? Njae, blev väl typ lite gul. Men de brukar tydligen kännas bättre två veckor efter att man slingat eller så, :/ vet inte riktigt om de stämmer. vi får se :).
Sov ju över hos emelie i måndags :), vi hade jätte kul, jag, ida och emelie. Först gick vi typ till nåt köpcentrum, jag hade ingen bikini till tisdagen (tsm dagen) men hittade sen en helt ok bikini iallfall (:, sen gick vi och badade, de var ett jätte bra bad ställe, och "varmt" i vattnet :). Sen gick vi hem (till emelie då) och jaa, de var väl de vi gjorde (:,
nu måste ja typ skynda mej :S,

-love/M

tjena hoppsan

kom precis hem (typ) från"tillsammans dagen" vi hade idag med klassen.. de var väl..kul ;) orkar inte berätta om de nu för snart ska jag gå och klippa och slinga mitt hår..
:S uaaw, tänk om de blir jätte fult ! (?) usch,men jag får hoppas de blir bra.. jag måste plugga på ett so prov också som jag fortfarande inte gjort, så åååh. de är jätte mycke som ska göras :-P, men snart ska jag gå,
(skriver typ mer ikväll om jag har pluggat mycke på so:n) (:,
hejdå sålänge

-love/M

Bikini-kris

tjolahej
har inte kunnat skriva nåt pågrund av flytten(bloggflytten) , men nu går de ! :) har varit hos nåra vänner hela helgen, solat o badat faktiskt :P, de har ju vart grymt varmt alltså !! har ju inte varit i skolan på en vecka nu :S, usch, jobbigt. tänk om ja missat jätte mycke (?) aja, life goes on. hah, har varit i stan idag för jag har nämligen ingen bikini eller nånting S: ååh, asså jag har paniik! vi ska ha tiillsammans dag på tisdag med klassen och då ska man ha med sej badkläder. shiat, ja måste hitta nåt asså!! jag har bikini-kriiis!! haha, asså ja vet de kanske låter konstigt, men de är verkligen så ! antingen e dom för stora eller för små, eller bara fula ! :S aah hjäälp !

har annars inget att berätta precis, skriver kanske nåt imorn eller senare...
eller just de, ska sova över hos emelie imorn, ida skulle också göra de :) så de blir tjej kväll tomorrow,

-love/M

Heej

tjänaa
kom precis hem från kollo, vi har grattat min morfar som fyller 80 år :) grattis grattis !!
så vi var nåra stycken som var där o grattade honom, (: annars har ja inte gjort nåt idag,
trodde ja skulle till skolan idag men då hade jag ändå fått gå hem vid lunchen, plus att jag inte är helt frisk än, ont i halsen fortfarande :S och snorar hela tiden , men ja mår annars bättre ::D !!
nu mår ja sådär, har typ druckit för lite eller nåt idag . ueeek ! XP så känns de just nu.
men uäaheh, nu ska jag vara inne lite på datan, :)

- love M,

göd mårning

nämen gissa vad !? jag har ont i halsen ! asså ååh ! orkar inte vara förkyld längreeee, :S
men aja, nu har ja precis gått upp , ska börja göra iordning lite frulle :)
orkar inte vara hemma längre heller, har inte vart ute sen förra veckan :P , ida och emelie kom förresten och knackade på igår :) , så ja fick veta att om ja skulle gå till skolan så hade vi håltimme första lektioonen, men nu gick jag ju inte idag heller :/ ,men nu ska jag tametusan försöka bli frisk så jag åtminstonde kan gå imorgon och på fredag !! haha, få se hur de går,
dags för frulle nu dah,
xoxoxo
image34

- /M

fot-ograf

nämen tjenixen,
 en bild
från när ja var o kolla på en liten konstig fotbolls match förrra helgen , haha,
image30

god morgon

tjollahoppsan,*acho*
gick upp typ klockan 12 idag,..har hostat hela cp natten ! ååh, asså ja orkar inte, :S
har typ kolla på film och ätit "brunch", inte gjort så mycke mer, läste nyss ut en bok som ja började läsa idag,
Simon & Sophie hette den, den var riktigt bra faktiskt ! ja är inte så mycke för att läsa böcker men den var lätt att läsa och hela handlingen vara bara så bra :) den kan jag rekomendera iaf. bra att vara förkyld endå, ja har fan aldrig läst ut en bok på så kort tid :O ! höhö,
men nu ska jag spela lite guitar hero :$ hihi, får ju passa på när ja e hemma :),
image29

-love /M

Tråkiga historier :)

Vill du höra en halvsexig historia ?
- Visst.
-Tre !

[höhö]

De va en gåång en pojke och en flicka som rodde båt.
Pojken rodde åt väst flickan åt ost. Vilket håll kom de åt ?
Svar: Väst, efterssom flickan åt ost !

[trååk ja veeet men de va därför ja skrev doom ] höhöhö,


he..*achooo*..jsan

hej :)
nuuuu sitter ja här och är fortfarande piss förkyld!!!! ÅÅH! hata hata, fast de känns rätt skönt att bara få vara at hoome och kolla dvd filmer dricka te, och sova :) men de är ju ändå snart skolavslutning så ja kanske borde försöka bli frisk innan de iaf ! :S, haha, efterssom malin också är sjuk så hade vi besstämt att vi skulle chatta hela dan, men de gick ju åt hvete Xd, så fort nån loggade in på datan loggade den andra ut lixåm ! hur lyckas vi !?, haha, aja,
har annars haft en ganska tråkig dag idag .. tröttnat lite på dom dvd filmer vi haar -_- ,
kommer vara hemma imorn också, så de blir inget so prov för mej imorn iaf *lite smått glad* tur för mej de, för ja har inte pluggat så mycke. mamma bokade tid hos en frisör nästa tisdag också, guh vad nervöst kul !!Jag hatar att gå till frissan egentligen, asså att säga: klipp bara topparna , betyder i deras värld: Klipp tio centimeter eller mer tack !
åååh!! dom kliper allti så mycke, plus att ja ska slinga också, ja hoppas de blir bra...nu ska jag softa lite framför dumburken, :) puss på er,

- //M

Flumm

heejj.
kom precis hem från att ha vart hos malin hela helgen :)
wihoo, vi har haft jätte kul även fast båda är jätte förkylda. men vi har ändå gjort ganska mycket: först har vi hostat hela natten, men sen har vi faktiskt kollat på james bond och ätit godis, spelat data spel - ända tills datorn hängde sej, då blev vi sura och gick ut o hoppade studs matta . sen gick vi in igen, seen.. kollade vi ganska mycke på teve, och hostade såklart. vi har ätit halstabletter och druckit vatten, aa de var väl deet vi gjorde :) Asså seriöst, kan man ha mer fantasi än vad vi har (?) NÄH, :) haha <33
pluss att vi sov i källaren också för att inte väcka alla i huset så fort nån fick en damp host atttack . (; haha,

-lövv /M

Höhöö

öppna din sms-inkorg. tryck nedåt 5 gånger. öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. gör likadant med resterande frågor.
(så här blev de för mej XD )


vad säger dina vänner då du inte är i närheten ?
Det har cpat sej :P<3

vad gillar folk bäst hos dig?
japp :)

vilken raggningsreplik faller du för?
Bamseggrattis på namnsdagen sötnos!

vad var det första du sa imorse?
jag kommer nog också att bli lite sen . :)

vad är det sista du kommer säga innan du dör?
är du säker på aatt vi börjar halv 10 ?

vad säger personen som gillar dig just nu?
Mys, ska snart gå o klippa mej, kommer lite senare. puss

vad säger du under förspel?
okej :)

och efteråt?
jo de går bra .

några år senare har ni barn, vad blir deras första ord ?
japp <3

nu är de tonåringar, vad lär du dom ?
Glad påsk !!

RSS 2.0